Extra diensten

Onderhoud van uw pc.

Indien er te veel stof in de computer komt werkt de koeling niet meer voldoende waardoor de onderdelen in de computer te warm worden. Vooral harde schijven, videokaarten en moederborden zijn zeer gevoelig voor warmte. Indien deze onderdelen te warm worden kunnen er zich storingen voordoen of kunnen de onderdelen zelfs stuk gaan. Hier moet zeker rekening mee gehouden worden tijdens de warme zomermaanden. Daarom is het aan te bevelen om voor de zomer de computer een onderhoudsbeurt te geven.

Wij kunnen uw computer deskundig deze broodnodige onderhoudsbeurt geven. Dit zou zoals hierboven beschreven best één keer per jaar moeten gebeuren. U kan hiervoor contact met ons opnemen voor een afspraak. U kan dan na afspraak uw toestel binnenbrengen of indien gewenst kunnen wij uw toestel ook komen afhalen. Wij zorgen er dan voor dat u uw toestel zo snel mogelijk terug in uw bezit hebt.

Hulp op afstand

Kleine problemen kunnen van op afstand verholpen worden. BiDaBizz biedt hiervoor TeamViewer software aan in de download sectie. Let op: door deze software te downloaden en te gebruiken gaat u er mee akkoord dat de tijd van een TeamViewer sessie door BiDaBizz aan u gefactureerd wordt.