Overeenkomst

Indien u een toestel bij ons binnenbrengt met bestanden of belangrijke documenten, dient u zelf eerst te zorgen voor een degelijke back-up van alle bestanden.

Enkele voorbeelden waarom een back-up zo belangrijk is:

  • Een computer met problemen wordt bij ons altijd gescand op virussen. Houd er rekening mee dat er virussen bestaan die bestanden versleutelen. Wanneer een dergelijk virus verwijderd wordt, heeft dit automatisch tot gevolg dat de bestanden niet meer toegankelijk zijn. Tijdens het scannen kan men nooit exact weten welke acties een virus juist onderneemt.
  • Een harde schijf of USB-stick kunnen defect gaan. Afhankelijk van het defect kunnen sommige bestanden of alle bestanden onherroepelijk verloren gaan.

BiDaBizz en Daniel Bijnens kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor het verlies van data.

Wanneer u een toestel binnenbrengt dat geïnfecteerd is door malware wordt op de herstelling geen garantie gegeven. Dit o.w.v. het onvoorspelbare karakter en gedrag van malware.

Indien u een toestel bij ons binnenbrengt gaat u automatisch akkoord met deze overeenkomst.

Kleine problemen kunnen van op afstand verholpen worden. BiDaBizz biedt hiervoor TeamViewer software aan in de download sectie. Let op: door deze software te downloaden en te gebruiken gaat u er mee akkoord dat de tijd van een TeamViewer sessie door BiDaBizz aan u gefactureerd wordt.